STUDENT ASSISTANT - HR LEGAL

#REF 2019-201

Er du en ambitiøs jurastuderende med interesse for ansættelsesret? Har du lyst til at kombinere den teoretiske viden fra dit studie og praktisk erfaring i en international organisation? Er dette tilfældet, så har vi et attraktivt jobtilbud til dig.

Vi tilbyder en mulighed for at blive en del af en markedsledende virksomhed i vækst. Du vil blive en del af HR-teamet, som du også vil have et tæt samarbejde med, ligesom du også vil have et tæt samarbejde med en bred vifte af interessenter. Stillingen er deltid, og du kan forvente en arbejdstid på omkring 10-15 timer i ugen. Dit arbejdssted vil være på Bunker Holdings hovedkontor i Middelfart.

Jobbet
Stillingen giver dig mulighed for at udnytte din uddannelsesmæssige baggrund, og dine arbejdsopgaver vil primært bestå af at assistere i at lave udkast og opdatere ansættelseskontrakter, bilag, løntillæg og andre ansættelsesretlige dokumenter. Derudover vil du assistere i at sikre overholdelse med nuværende og fremtidige relevante lovgivninger, ligesom du vil skulle bistå med at implementere digitale løsninger til arkivering af blandt andet kontrakter.

Om dig
Det er vigtigt, at du som person er du god til at tilpasse dig nye vilkår, når behovet opstår, da du vil komme til at arbejde i en forandringsorienteret organisation. Det er vigtigt, at du har øje for detaljer, og at du er i stand til at kommunikere med ansatte og ledere på alle niveauer på tværs af kulturer og organisatoriske enheder. Derudover er vi på udkig efter en kandidat der besidder følgende kvalifikationer:

  • Du studerer en relevant grad indenfor jura, ideelt set med fokus på ansættelsesret
  • Relevant erfaring vil blive set som en fordel, men det er ikke et krav
  • En generel flair for IT og systemer vil blive set som en fordel, men det er ikke et krav
  • Du arbejder struktureret og er løsningsorienteret
  • Du er flydende i både engelsk og dansk

Bliv en del af Bunker Holding

Bunker Holding har mere end 650 dedikerede ansatte i hele verden. Vi er repræsenteret i 31 lande på 6 forskellige kontinenter. I Bunker Holding er der stor fokus på dynamik og samarbejde på tværs af kulturer, hvor vi har en stejl læringskurve og en konstant udvikling, så vores medarbejdere kan udnytte deres fulde potentiale. Vores forretningskultur er åben og fordomsfri, og vi stræber efter at være en sympatisk arbejdsplads, hvor hver enkel ansat føler sig inkluderet og værdsat.

Vær opmærksom på at ansøgninger bliver håndteret løbende. Send gerne dit CV og din ansøgning snarest muligt ved hjælp af ansøgningsformularen nedenfor.

Apply for this job
1
PERSONAL INFO
2
EDUCATION
3
ATTACHMENTS
PDF file up to 2Mb.
PDF file up to 2Mb.

The introduction of the accountability principle under the GDPR means that not only do organisations have to comply with the GDPR but they also have to be able to demonstrate compliance. For more information please read more on Terms & Conditions.

For a better experience
PLEASE TURN YOUR MOBILE IN A VERTICAL POSITION