ASSISTANT FINANCIAL CONTROLLER

#REF 2019-223

Har du lyst til at udfolde dine evner samt indfri dine ambitioner i et unikt og internationalt miljø? Som Assistant Financial Controller hos Bunker Holding, får du en spændende og udfordrende stilling i en agil virksomhed med varierende opgaver og et højt aktivitetsniveau. Hvis dette lyder som noget for dig, så har vi muligvis den rette stilling for dig.

Om jobbet
Som Assistant Financial Controller vil du medvirke til udarbejdelsen af budgetter, ad hoc rapporteringer og analyser. Du vil derudover også supportere datterselskaber inden for regnskabsmæssige forhold og have ansvar for rapportering og controlling af koncernselskaber. Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver omfatte:

 • At assistere med konsolidering af data
 • Månedlig opfølgning på profitter
 • Dataudtræk i forbindelse med månedsrapporteringer og ad hoc analyser
 • Deltagelse i budget- og årsafslutningsprocesser
 • Involvering i revisionen samt sikre at deadlines i forbindelse med årsrapporten overholdes
 • Indberetninger til Danmarks Statistik
 • Assistance på transfer pricing området

Om dig og dine kvalifikationer
Vi leder efter en person som er struktureret og et udpræget ordensmenneske. Derudover er du klar på at udvikle dig og lære nyt.

Vi ser gerne at du er nysgerrig af natur og har en god regnskabs- og forretningsforståelse. Du kan arbejde selvstændigt og formå at udarbejde og kvalitetssikre regnskabsmateriale. Det er vigtigt, at du overholder deadlines og bevarer overblikket over de mange igangværende opgaver. Derudover skal du gerne besidde følgende faglige kvalifikationer:

 • Som minimum en afsluttet kontorelevuddannelse eller lignende økonomisk uddannelse
 • Du læser allerede HD eller har ambitioner herom
 • 2-3 års erfaring fra et revisionsfirma eller økonomifunktion
 • Gode IT-kundskaber, herunder især i Excel og gerne Navision
 • Behersker engelsk både skriftligt og sprogligt på højt niveau

Bliv en del af et kompetent og serviceminded team med bred kontaktflade
Bunker Holding har mere end 650 dedikerede ansatte i hele verden. Vi er repræsenteret i 31 lande på 6 forskellige kontinenter. I Bunker Holding er der stor fokus på dynamik og samarbejde på tværs af kulturer, hvor der vil være en stejl læringskurve og en konstant udvikling, så vores medarbejdere kan udnytte deres fulde potentiale. Vores forretningskultur er åben og fordomsfri, og vi stræber efter at være en sympatisk arbejdsplads, hvor hver enkel ansat føler sig inkluderet og værdsat.

Vær opmærksom på at ansøgninger bliver håndteret løbende. Send gerne dit CV og din ansøgning snarest muligt ved hjælp af ansøgningsformularen nedenfor.

Apply for this job
1
PERSONAL INFO
2
EDUCATION
3
ATTACHMENTS
PDF file up to 2Mb.
PDF file up to 2Mb.

The introduction of the accountability principle under the GDPR means that not only do organisations have to comply with the GDPR but they also have to be able to demonstrate compliance. For more information please read more on Terms & Conditions.

For a better experience
PLEASE TURN YOUR MOBILE IN A VERTICAL POSITION