PASSIONERET KOK TIL KANTINE I GLOBAL VIRKSOMHED

#REF 2019-238

Er du kreativ, ambitiøs og knivskarp i køkkenet? Kan du give både gæster og medarbejdere skønne oplevelser af gastronomisk karakter? Så kan jobbet hos Bunker Holding være det helt rigtige for dig.

Om jobbet
I jobbet som Kok bliver du en central del af Bunker Holding og indgår i et større Facility Management team med fokus på gastronomi og servicering på højt plan. Teamet består af i alt 17 medarbejdere, som også servicerer to andre store kantiner i samme koncern. Du refererer til vores køkkenchef.

Din primære arbejdsplads vil være i vores nyrenoverede og unikke kantine på vores hovedkontor, som er beliggende i Middelfart i naturskønne omgivelser. Her bespises ca. 125 medarbejdere på daglig basis, hertil kommer varierende mødeaktivitet med servicering og bespisning på alle niveauer.
Vi er en virksomhed i positiv vækst og som er kendt for en personlig og behagelig atmosfære men med et højt professionelt niveau i både køkken og præsentation. Vi lægger stor vægt på kvalitet, friske sæsonvarer samt konstant udvikling og en innovativ tankegang.

Dine primære ansvarsopgaver omfatter:

 • Daglig kantinedrift for medarbejderne i samarbejde med den kantineansvarlige
 • Medansvarlig for mødebespisning, herunder interne møder, kurser, bestyrelsesmøder og kundebesøg
 • Menuplanlægning samt varebestilling i samarbejde med den kantineansvarlige
 • Planlægning samt afvikling af mindre interne events i samarbejde med vores servicekoordinator

Dette job er en fuldtidsstilling primært inden for normal arbejdstid mandag til fredag mellem kl. 7 og 16. Dog kan aften- og weekendarbejde på sigt forekomme som en del af stillingen.

Din profil og kvalifikationer
Vi forventer, at du har en gastronomisk uddannelse og en bred viden og erfaring fra stillinger inden for den gastronomiske højborg. Du har en glæde ved at lave mad og en oprigtig interesse for gastronomi. Vi ser gerne, at du er udadvendt og besidder gode kommunikationsevner. Du skal forstå at skabe en god stemning i og omkring det team du er en del af, ligesom du skal have sans for de små detaljer, der sætter prikken over i’et. Derudover besidder du følgende kvalifikationer:

 • Ansvarsbevidst og mødestabil
 • Gastronomisk velfunderet i både det kolde og varme køkken
 • Smilende og imødekommende
 • Kreativ, selvstændig og initiativrig
 • Er fleksibel & bidrager til et godt arbejdsmiljø
 • Behersker engelsk på præsentations- og kommunikationsniveau
 • Sætter en ære i, at kvaliteten af dit arbejde altid er i top 

Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser. Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder i form af inspiration og uddannelse, blandt andet igennem eksterne og interne kurser.

Hvis du vil vide mere om jobbet, så kontakt Køkkenchef Nicolai Schultz på tlf. nr. +45 64215454.

Vi behandler ansøgninger og indkalder kandidater til samtale løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag via ansøgningsformularen nedenfor.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv en del af Bunker Holding Group
Bunker Holding har mere end 750+ dedikerede ansatte i hele verden. Vi er repræsenteret i 31 lande på 6 forskellige kontinenter. I Bunker Holding er der stor fokus på dynamik og samarbejde på tværs af kulturer, hvor der vil være en stejl læringskurve og en konstant udvikling, så vores medarbejdere kan udnytte deres fulde potentiale. Vores forretningskultur er åben og fordomsfri, og vi stræber efter at være en sympatisk arbejdsplads, hvor hver enkelt ansat føler sig inkluderet og værdsat.

Apply for this job
1
PERSONAL INFO
2
EDUCATION
3
ATTACHMENTS
PDF file up to 2Mb.
PDF file up to 2Mb.

The introduction of the accountability principle under the GDPR means that not only do organisations have to comply with the GDPR but they also have to be able to demonstrate compliance. For more information please read more on Terms & Conditions.

For a better experience
PLEASE TURN YOUR MOBILE IN A VERTICAL POSITION