LEGAL ASSISTANT

#REF 2019-269

Vil du være med til at strukturere og løfte vores juridiske løsninger i en veletableret virksomhed, hvor du kan opbygge et stort internationalt netværk? Og har du lyst til at udvikle dine kompetencer hver dag på et dynamisk kontor i flotte omgivelser?

Som Legal Assistant hos Bunker Holding leverer du juridisk service både internt i virksomheden, men også i høj grad til vores datterselskaber ude i verden. Her assisterer du vores Group Head of Legal, hvor du tager ansvar for at alle vores opgaver bliver fulgt helt til dørs.

En hverdag med alsidige, juridiske opgaver
Din hverdag vil byde på en række forskellige juridiske opgaver. Du står blandt andet for at registrere koncernens selskabsretlige ændringer, hjælper med at skrive protokollater, indsamler underskrifter og følger det hele vejen til endelig arkivering i kontraktarkivet – som du bliver ansvarlig for at skabe struktur på. Derudover assisterer du afdelingens øvrige jurister på juridiske aftaler og større projekter, hvor du tilretter, screener og korrekturlæser kontrakter.

Dertil får du et strukturelt ansvar i afdelingen da det er dig, der holder overblik over vores data, kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

Bliv en del af en professionel arbejdskultur hos Bunker Holding
Vi er en mindre afdeling pt. bestående af 5 gode kolleger, hvor du virkelig har mulighed for at sætte dit mærkbare aftryk og være med til at opbygge en stærk juridisk funktion i virksomheden.
Du vil sidde på vores hovedkontor i Middelfart, hvor der sidder omkring 150 ansatte, der tæller både finans, kredit, HR, samt topledelsen. Du vil komme til at arbejde i et åbent og internationalt miljø, hvor professionalisme går hånd i hånd med godt humør.

Erfaren og initiativrig profil
Der er flere indgange til stillingen. Vi forestiller os, at du:

  • kan være uddannet advokatsekretær, korrespondent, juridisk assistent eller lignende.
  • har erfaring fra en tidligere stilling, hvor du har udført lignende opgaver eksempelvis arbejdet med juridiske dokumenter på engelsk.
  • er god til IT og kan hurtigt og nemt sætte dig ind i systemer 
  • skriver og taler dansk og engelsk på højt niveau – også når sproget er juridisk. 

Som person er du ansvarsbevidst og yderst detaljeorienteret. Du opdager hurtigt småfejl og sikrer altid, at vores tekster og kontrakter er fejlfrie. Derudover er du selvstændig og proaktiv, og du vil gerne sætte dine juridiske kompetencer i spil i et arbejdsomt team, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig. Med din imødekommende personlighed tager du gerne teten og udviser initiativ i afdelingen.

Bliv en del af Bunker Holding
Bunker Holding har mere end 650 dedikerede ansatte i hele verden. Vi er repræsenteret i 31 lande på 6 forskellige kontinenter. I Bunker Holding er der stor fokus på dynamik og samarbejde på tværs af kulturer, hvor vi har en stejl læringskurve og en konstant udvikling, så vores medarbejdere kan udnytte deres fulde potentiale. Vores forretningskultur er åben og fordomsfri, og vi stræber efter at være en sympatisk arbejdsplads, hvor hver enkel ansat føler sig inkluderet og værdsat.

Vær opmærksom på at ansøgninger bliver håndteret løbende. Send gerne dit CV og din ansøgning snarest muligt ved hjælp af ansøgningsformularen nedenfor.

Apply for this job
1
PERSONAL INFO
2
EDUCATION
3
ATTACHMENTS
PDF file up to 2Mb.
PDF file up to 2Mb.

The introduction of the accountability principle under the GDPR means that not only do organisations have to comply with the GDPR but they also have to be able to demonstrate compliance. For more information please read more on Terms & Conditions.

For a better experience
PLEASE TURN YOUR MOBILE IN A VERTICAL POSITION