OFFICE TRAINEE - ACCOUNTING (JOB AD IN DANISH)

#REF 2020-279

Er du nysgerrig og har du flair for tal? Og vil du have bred erfaring inden for regnskab og økonomi? Så er du måske Bunker Holdings nye kontorelev.

Hvis du har mod på udfordringer og lyst til at kickstarte din karriere i en international virksomhed med masser af muligheder, så har vi i Bunker Holding den perfekte mulighed for dig. Vi søger en kontorelev med speciale i regnskab og økonomi, som er nysgerrig efter at lære nyt, har ambitioner om at udvikle sig, og som vil være en del af et stærkt team med høj faglighed.

Jobbet som kontorelev i Bunker Holding
Som kontorelev i Bunker Holding vil du blive tilknyttet vores Shared Service Center, som varetager en bred vifte af opgaver inden for regnskab og økonomi. Afdelingen er primært ansvarlig for at få de daglige opgaver løst, samt få dagen til at glide smidigt i en til tider travl hverdag.

Du vil i din elevtid få en grundig oplæring i vores økonomifunktioner, herunder omfattende bogføring, fakturering, afstemninger, moms- og afgiftsopgørelse, kreditor- og debitorstyring, samt betaling af fakturaer.  Som kontorelev vil du spille en vigtig rolle i forhold til at få løse de daglige opgaver i samarbejde med din mentor og dine resterende kolleger. Du vil løbende få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder.

Du vil få base i vores Shared Service Center i Middelfart.

Om dig og dine talenter
Vi forventer, at du har bestået, eller består en eux/hhx, eller har suppleret en stx/hf/htx med en eud-s med fagretning kontor - inden opstarten hos os.

Dertil forventer vi følgende om dig og dine færdigheder:

  • Fortrolighed med MS Office-pakken.
  • Flair for tal.
  • Struktureret og tager ansvar for egne opgaver.
  • Serviceminded og en teamplayer.

Er du interesseret?
Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Send din ansøgning og CV snarest muligt via nedenstående formular. For yderligere information kan du kontakte din kommende leder og Manager for Shared Service Center, Jes Knudsen på tlf.: +45 88 38 21 17.

Vi indkalder kandidater løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Bunker Holding er moderselskab for en gruppe af virksomheder, som er specialiseret inden for køb, salg og levering af olie og smøreolie til skibe samt Risk Management og andre forbundne services. Bunker Holding er en sund og solid dansk virksomhed, som er rig på traditioner, men samtidig en progressiv global virksomhed. I dag er Bunker Holding en international organisation, som er repræsenteret i 31 lande verden over. Bunker Holding har hovedkontor i Middelfart og omsætter årligt for et stort milliardbeløb i USD. Du kan læse mere om Bunker Holding på www.bunker-holding.com.

Apply for this job
1
PERSONAL INFO
2
EDUCATION
3
ATTACHMENTS
PDF file up to 2Mb.
PDF file up to 2Mb.

The introduction of the accountability principle under the GDPR means that not only do organisations have to comply with the GDPR but they also have to be able to demonstrate compliance. For more information please read more on Terms & Conditions.

For a better experience
PLEASE TURN YOUR MOBILE IN A VERTICAL POSITION