ACCOUNTANT

#REF 2022-512

Er du serviceminded, kvalitets- og ansvarsbevidst og har du erfaring indenfor regnskab og fakturering? Så er du muligvis vores kommende kollega?

Som Accountant i Bunker Holding vil du blive tilknyttet vores Group Finance team, som varetager en bred vifte af opgaver inden for regnskab og økonomi. Afdelingen er primært ansvarlig for at få de daglige opgaver løst, samt få dagen til at glide smidigt i en til tider travl hverdag.

Vi tilbyder et spændende og attraktivt job i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du som del af et team skal planlægge din arbejdsdag, hvor der lægges stor vægt på det kollegiale sammenhold, den gode hverdag og på at hjælpe hinanden ved ferie og travle perioder. Du kommer til at få en dynamisk hverdag med forskelligartede opgaver fra faste rutineopgaver til ad hoc-opgaver. Dine opgaver vil primært omfatte:

  • Kreditorbogholderi, herunder betaling af leverandører
  • Assistere med overførsler og renteopkrævning af koncernens interne lån
  • Finansbogføring
  • Momsindberetning og -afstemning
  • Afstemninger i banken samt koncerninterne mellemregninger
  • Deltagelse i månedsafslutning
  • Rejseafregninger
  • Øvrige bogholderiopgaver samt ad hoc-opgaver i økonomiafdelingen

Dine opgaver er alsidige, og du skal kunne se dig selv i et velfungerende team, hvor tonen er frisk og uhøjtidelig. Du skal trives med at arbejde selvstændigt med nogle opgaver, mens andre løses i samarbejde med kollegerne. For at få succes i stillingen skal du arbejde struktureret og grundigt med tingene samt kunne have mange bolde i luften samtidigt.

Du er struktureret, serviceminded og har en positiv tilgang

Vi forestiller os, at du er bogholder, regnskabsassistent eller lignende og har erfaring med bogholderiopgaver. Har du erfaring med Navision Microsoft Dynamics er det en fordel, men er ikke afgørende. Derudover arbejder du selvstændig, struktureret og er engageret i dit arbejde. Du er tilmed ansvarsbevidst og udpræget ordensmenneske og teamplayer. Endelig er du fleksibel, imødekommende og er i stand til at håndtere mangeartede opgaver på samme tid.

Bliv en del af et stærkt administrativt og serviceminded team

Vi tilbyder en attraktiv stilling i et foranderligt miljø med en international kontaktflade, hvor du får verden som din arbejdsplads. Her bliver du integreret i en dynamisk og ambitiøs global organisation, der lægger vægt på høj kvalitet i alle sammenhænge. Vi investerer i udvikling af vores medarbejdere, tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer, pensionsordning og gode arbejdsforhold i en organisation i positiv udvikling.

Chief Financial Controller, Dennis Kousted siger om rollen:” Du bliver en del af et meget dedikeret team på 7 kollagerne. Teamet spænder bredt fra en elev til mere erfarne løn- og bogholdere. Der er et godt sammenhold og villighed til at hjælpe hinanden når der er travlt. Account afdeling er en del af Group Finance som udover Account består, Controlling, FP&A, Tax og Projects.”

Er du interesseret?

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Send din ansøgning og CV snarest muligt via nedenstående formular. For yderligere information kan du kontakte Chief Financial Controller, Dennis Kousted på tlf.: +45 20 10 68 78.
Vi indkalder kandidater løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Bunker Holding faciliterer verdenshandelen

Som verdens største bunkervirksomhed er vi en væsentlig del af den globale værdikæde. Siden 1981 har vi specialiseret os i køb, salg og levering af brændstof og smøreolie til skibe. Vi hjælper samtidig med at styre risiko og volatilitet i brændstofpriserne.

Med mere end 1500 specialister i 35 lande verden over ved vores kunder, at en lokal ekspert altid står klar med detaljeret indsigt i leverandører, havnelogistik, lokal tilgængelighed og priser. Bunker Holding er den største virksomhed i USTC Group. www.bunker-holding.com.

 

Apply for this job
1
PERSONAL INFO
2
EDUCATION
3
ATTACHMENTS
PDF file up to 2Mb.
PDF file up to 2Mb.
Multiple PDF files up to 10Mb.

The introduction of the accountability principle under the GDPR means that not only do organisations have to comply with the GDPR but they also have to be able to demonstrate compliance. For more information please read more on Terms & Conditions and Privacy Policy.

For a better experience
PLEASE TURN YOUR MOBILE IN A VERTICAL POSITION