COLLECTIONS MANAGER

#REF 2023-610

Bunker Holding A/S leder efter en analytisk og organiseret Collections Manager. En som har flair for konstruktiv kommunikation og formår at undersøge alle alternative løsninger for at minimere tab i komplekse situationer, og som samtidig kan assistere i monitorering og indkrævning af betalinger for udeståender. Vi tilbyder en stilling med udfordringer, der vil gavne din udvikling i et veletableret team i et globalt setup.

Et job i en global kontekst

Som en international bunker virksomhed, er mange af vores kunder baseret i shippingindustrien. I Bunker Holding Collections, håndtere vi indsamling af betalinger på tværs af hele Bunker Holding Group. Vi varetager en central rolle i organisationen med daglig kontakt til mange interessenter i hele verden. Vi sætter en dyd i at håndtere al inddrivelse af betalinger gennem dybdegående analyserende arbejde samt en løbende dialog med vores kunder. Vores hovedaktiviteter inkluderer: indkrævning af gæld, forhandling af tilbagebetalingspolitikker og vurdering af risici.

Du vil arbejde ud fra vores kontor i Aalborg, hvor du bliver en del af et dedikeret team af professionelle gældsindrivelsesspecialister. Du vil få en grundig introduktion til forretningen og opgaverne indenfor de første seks måneder af din ansættelse. Du vil samtidig blive en del af et dynamisk team, som værdsætter udvikling og en god arbejdsatmosfære.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver at:

 

 • Indkræve og følge op på betalinger fra kunder
 • Skabe relationer til Bunker Traders indenfor dine tildelte afdelinger rundt omkring i verden med det formål at være deres talerør og specialist ved indkrævning af gæld og kreditrelaterede problemstillinger
 • Række ud til kunder med henblik på gældsindkrævning samt forhandle forlængede betalingsfrister, generelle aftaler samt opsætte tilbagebetalingsplaner for kunderne
 • Rådgive kunder om standard konsekvenser og tilbagebetalingspolitiker ved gæld
 • Holde styr på forfaldne konti globalt
 • Samarbejde med advokater og maritime jurister rundt omkring i verden vedrørende gældsindkrævning
 • Forberede vidneudsagn og rapporter til ledelsen
 • Agere rollemodel og proaktivt dele egne kompetencer om kreditrisici og løbende erfaringer på tværs af enheder med formålet at styrke kompetencerne hos vores salgsafdelinger
 • Bidrage proaktivt til en effektiv risikovurderingsproces med henblik på at nedbringe omkostninger og reducere risici for Bunker Holding A/S
 • Rejseaktivitet kan forventes, men vil være i begrænset omfang

Lige fra den første dag jeg startede hos Bunker Holding, blev jeg tildelt et stort ansvar, hvilket gav mig en følelse af at blive værdsat som medarbejder. Der er ikke én dag der ser ens ud og man bliver mødt med nye udfordringer hele tiden, som giver en stor mulighed for at udvikle sin erfaring indenfor det juridiske område på verdensplan.” udtaler Senior Collections Manager, Line Madsen

Din profil

Som person er du ambitiøs og formår at gå analytisk til værks med dine opgaver. Du er struktureret og har samtidig gode kommunikative evner og trives i at skabe tætte relationer i din hverdag. Dine relationer er nøglen til at blive en succes i denne rolle.

Du har en naturlig interesse for jura og lovgivning samtidig med, at kommunikation er vigtig for dig, idet det er via kommunikation, du opnår læring og udvikling. Der kræves ikke en bestemt uddannelsesmæssig baggrund. Vi forestiller os, at du har færdiggjort en videregående uddannelse og er klar til at komme ud på arbejdsmarkedet, eller at du allerede har haft dine første år på arbejdsmarkedet og nu er klar til dine næste udfordringer.

Vi forventer ikke, at du har erfaring indenfor branchen eller fra en lignende rolle, da vi tilbyder en dybdegående oplæring i rollen. Vi vægter et højt energiniveau og flair for forretningsforståelse som en essentiel evne til at kunne begå sig i denne rolle. Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har evnen til at tilpasse dig forskellige miljøer og kan tænke hurtigt
 • Er flydende i engelsk både på skrift og i tale
 • Har gode analytiske egenskaber
 • Er kommunikativ og kan lide at samarbejde
 • Er pragmatisk, kommerciel og løsningsorienteret

Bliv en del af holdet!

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Senior Collections Manager, Line Madsen på mail lim@bunker-holding.com. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi håndterer indkomne ansøgere løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi gør opmærksom på, at denne profilbeskrivelse beskriver den ideelle kandidat. Vi vægter diversitet og personlighed højt, og derfor opfordrer vi alle med interesse for rollen til at ansøge, også selvom du ikke imødekommer samtlige krav i vores profilbeskrivelse. 

 

Bunker Holding er den største virksomhed i det danske, familieejede United Shipping & Trading Company (USTC) og er verdensførende inden for bunkerhandel. Siden 1981 har Bunker Holding specialiseret sig i at indkøbe, sælge og forsyne bunker- og smøringsolie til skibssegmentet. Bunker trading, risk management og fysiske operationer (Bunker One) er de tre vigtigste forretningsområder. Bunker Holding har en global tilstedeværelse med 66 kontorer i 34 lande og flere end 1.500 ansatte specialister.

Apply for this job
1
PERSONAL INFO
2
EDUCATION
3
ATTACHMENTS
PDF file up to 2Mb.
PDF file up to 2Mb.
Multiple PDF files up to 10Mb.

The introduction of the accountability principle under the GDPR means that not only do organisations have to comply with the GDPR but they also have to be able to demonstrate compliance. For more information please read more on Terms & Conditions and Privacy Policy.

For a better experience
PLEASE TURN YOUR MOBILE IN A VERTICAL POSITION