IT FINANCIAL BUSINESS CONTROLLER

#REF 2023-633

Er du en dygtig og passioneret regnskabskyndig? Drømmer du om at spille en vigtig rolle i en stor international virksomhed? Er du god til at forstå det store billede, skabe overblik og lede budget- og benchmark-processer?
Så er du præcis den Controller, vi søger til en nyoprettet stilling i Group IT! I tæt samarbejde med Group Finance og IT-ledelsen vil du få ansvaret for at forme rollen som IT Financial Business Controller.

Du vil blive en del af Group IT, der består af 90 talentfulde medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark og Grækenland. Din arbejdsplads vil være på vores hovedkontor i Middelfart. Som IT Controller vil du opleve en interessant og udfordrende stilling i en international virksomhed med masser af positive og engagerede kolleger, der ser frem til at byde en ny kollega velkommen. Du vil samarbejde tæt med nøglepersoner inden for IT-kontrakter og CIO kontoret, for at kunne levere den bedst mulige service til hele organisationen. Teamwork og proaktivt samarbejde på tværs af lokationer og funktioner er afgørende for stillingen.

Jobbet
Som vores nye IT Controller vil du have ansvaret for at sikre kontrol og styring af IT-afdelingens omkostninger. Du vil agere som finansiel sparringspartner for IT-ledelsen og være ansvarlig for at skabe overblik over udviklings- og driftsomkostningerne på tværs af Group IT. Det er en alsidig rolle, som du vil være med til at forme og udvikle, hvor dine faglige styrker kan komme i spil. Mere konkret inkluderer rollen følgende:

  • Forberedelse af benchmark-rapporter
  • Ansvar for budgetprocessen i Group IT
  • Månedlig rapportering til CIO inklusiv forklaringer af afvigelser og analyser, der sikrer kontinuerlig forbedring og fremskridt
  • Udvikling og sikring af processer for korrekt bogføring og rapportering af fakturaer
  • Validering af fakturaer i samarbejde med CIO kontoret
  • Opfølgning og rapportering på leverandører
  • Skabe gennemsigtighed gennem forskellige præsentationer og kommunikation

Hos os vil du få muligheden for at udvikle dine færdigheder og blive en del af en dynamisk og fremadskuende organisation. Vi lægger stor vægt på teamwork og samarbejde, og vi tror på, at vi sammen kan skabe store resultater.


Om dig

Vi forestiller os, at du har en passion for finans og IT og har opbygget flere års erfaring i en finans- eller regnskabsafdeling. Din analytiske tankegang og dybe forståelse af regnskabsprincipper gør dig til en uvurderlig ressource for vores team. Du er en mester i at navigere på tværs af forskellige platforme og har en unik evne til at omdanne komplekse opgaver til problemfri processer. Vi tror på, at den bedste måde at opnå succes på er ved at være dedikeret og struktureret, men samtidig have en forbedringsorienteret tilgang til arbejdet. Du er også kendt for at være detaljeorienteret og værdsætter et dynamisk og positivt arbejdsmiljø. Endelig er det vigtigt, at du har fremragende sprogkundskaber i både dansk og engelsk.

Bunker Holding Group

I Group IT er vi ikke bange for forandring, og vi tror på, at mennesker er nøglen til vores fortsatte succes. Vi har allerede opnået en hel del ved at opbygge en agil og produktfokuseret organisation, men vi er ikke tilfredse med at stoppe der. Vi vil fortsat berige vores organisation ved at opdele vores ledelsesansvar i tre områder: Mennesker, produktlevering og teknologi. Vi er overbeviste om, at denne tilgang vil øge medarbejdertilfredsheden og samtidig bidrage til værdiskabelsen i vores bunkerforretning. Vi ønsker også at give vores ledere mulighed for at fokusere på det, de gør bedst, så vi kan fortsætte med at drive innovation og fornyelse i vores digitale rejse.

Er det noget for dig?

Hvis du brænder for at arbejde i en spændende organisation, ser vi frem til at læse din ansøgning. Og hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Talent Acquisition Tech Lead Christian Gless på +45 3162 4481.

Bunker Holding er den største virksomhed i det danske, familieejede United Shipping & Trading Company (USTC) og er verdensførende inden for bunkerhandel. Siden 1981 har Bunker Holding specialiseret sig i at indkøbe, sælge og forsyne bunker- og smøringsolie til skibssegmentet. Bunker trading, risk management og fysiske operationer (Bunker One) er de tre vigtigste forretningsområder. Bunker Holding har en global tilstedeværelse med 66 kontorer i 34 lande og flere end 1.500 ansatte specialister.

Apply for this job
1
PERSONAL INFO
2
EDUCATION
3
ATTACHMENTS
PDF file up to 2Mb.
PDF file up to 2Mb.
PDF file up to 2Mb.
PDF file up to 2Mb.

The introduction of the accountability principle under the GDPR means that not only do organisations have to comply with the GDPR but they also have to be able to demonstrate compliance. For more information please read more on Terms & Conditions and Privacy Policy.

For a better experience
PLEASE TURN YOUR MOBILE IN A VERTICAL POSITION